Arne er på smalahovelag, men jeg stiller med et fat med Tveite gårdsøl. Var artig å se reaksjonene i Kristiansand, de går fra «dere er her i år også, det er det aller beste ølet» til «æsj».
Porterfestivalen i Gøteborg arrangeres annethvert år, og i år er det dags for nye runder med Promenadporter, Stark-porter, Indian porter, Imperial Porter, Fatlagrad Porter og stoutbrødrene deres. Festivalen anbefales veldig, vi har vært en liten delegasjon der de siste 5 gangene, og det er plass...
Jeg tar med 4 årganger Imperial Stout (eldste fra 2013) og litt rariteter som stjørdalsøl, heimabrugg og port-øl (oppspritet barleywine).
Er det planlagt noe mat, eller er det lurt å spise på forhånd?
Arne og jeg brygget nettopp vår 5. runde med Tveite gårdsøl, som er brygget på gården til Arne takket være store jerngryter og urimelige mengder ved. Siden ved egentlig tar litt tid og krever skog å lage, så har vi vi etterhvert fått laget noen hjelpemidler.
Onsdagens brygging så ut som følger...
Jeg vannjusterer hvis jeg bruker f.eks Tormodgarden til neipa, men merker at den ikke er like happy da. Porter uten vannjustering elsker den, akkurat som med vanlig kornøl.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.