R

Nyeste aktivitet Innlegg Om

    • R
      Rikard svarte på tråden No-chill brygging.
      Må man nesten regne med at det gjøres ja, både mtp kostnader og diverse ESGsertifikater man ønsker å inneha. Mitt returvann fra...
    • R
      Rikard reagerte på Amarillo sitt innlegg i tråden No-chill brygging med Like Like.
      Hva gjør de med varmen, håper de utnytter den? Mye energi som går tapt hvis de ikke gjør det.
    • R
      Rikard svarte på tråden Dip Hopping.
      Det spørs vel kanskje hvor fort du klarer å kjøle ned? På min seriekoblede dyppkjøler tar det ikke mer enn 12-14 min å kjøle ned 25...
    • R
      Rikard svarte på tråden Dip Hopping.
      Hei! WP skal i teorien fungere veldig bra til å skille thrub fra vørter før overføring til gjæringskar. Hvor lenge lar du vørteren stå...
    • R
      Hei, ja kan tilsettes rett i fatet. Jeg har lite erfaring med hop burst, men den lille erfaringen jeg har er at dette er et...
    • R
      Rikard reagerte på Stiv Kuling sitt innlegg i tråden Stiv Kuling med Like Like.
      Hiver meg ut og promoterer litt egen Youtube kanal :) Nettopp laget en liten bryggedagsvideo der jeg også har litt om historien til...
    • R
      Rikard reagerte på loebrygg sitt innlegg i tråden Oppskrift Graff Danktastic med Like Like.
      En liten pause fra valget med en Danktastic IPA Skulle gjerne hatt oppskrift på denne
    • R
      Rikard reagerte på Jørgen O sitt innlegg i tråden Om øl i mediene med Like Like.
      De som fikk terningkast 6 var Haandbryggeriet Halvors Jul, Kinn Solsnu, Monkey Brew Jesus 2024 og Nøgne Ø Nordic Noir 3.
    • R
      Rikard svarte på tråden Om øl i mediene.
      Har du et utdrag for oss uten plusstilgang?
    • R
      Når det gjelder hvordan gasser oppfører seg, mener jeg ikke noe som helst uten å ha konsultert en fysiker:). "Common sense" er...
    • R
      Rikard svarte på tråden Råd om tørrhumle / Dry Hop.
      https://brulosophy.com/2020/01/06/impact-of-flushing-dry-hops-with-co2-before-adding-to-beer-exbeeriment-results/ Noen er jo til og med...
    • R
      Ja, jeg regner med at du nærmer deg 100% CO2 etter hvert - bortsett fra at ikke alt som forlater væska i karet som gass, er CO2. Men det...
    • R
      Rikard svarte på tråden Råd om tørrhumle / Dry Hop.
      https://www.newsweek.com/4-family-members-dead-after-freak-wine-making-accident-1635720 Ikke bare-bare med co2'en som produseres under...
    • R
      Rikard svarte på tråden Råd om tørrhumle / Dry Hop.
      Vel, det er jo en funksjon av tid , trykk, temperatur og mengder dette. Tusenvis av undulater har dødd i menneskets tjeneste, bla som...
    • R
      Rikard svarte på tråden Råd om tørrhumle / Dry Hop.
      Jeg har alltid gått ut fra at siden C02 er tyngre enn luft og det er et lite overtrykk i gjæringskaret, vil tilførselen av oksygen ved...
  • Laster inn...
  • Laster inn...
Tilbake
Topp