Nylig innhold av Skjelstad

 1. Skjelstad

  Hva fikk du i posten i dag?

  Ble litt påfyll av sommerlektyre i dag.
 2. Skjelstad

  Resultat flaskekonkurransen Østfold juni 2021

  Vi har ikke bedt om oppskriftene. Men det er jo knall at noen legger de ut helt av seg selv!
 3. Skjelstad

  Resultat flaskekonkurransen Østfold juni 2021

  Om jeg har klart å holde tunga rett i munnen har alle deltagere nå fått tilsendt sine dommerskjemaer. Om du savner ditt så bare gi meg et hint.
 4. Skjelstad

  Resultat flaskekonkurransen Østfold juni 2021

  Da er endelig resultatene klare! Det ble levert inn totalt 17 brygg fra 10 forskjellig bryggere. Alle får tilsendt sine dommerskjemaer. Resultat IPA: 1.plass: Hans Petter Bärnholdt "Neipa" 6e 2. plass: Cato Dahle "Neipa" 6e 3. plass: Håkon Halvorsen "Frutopia IPA" 6e Resultat britisk pubøl...
 5. Skjelstad

  Flaskekonkurranse Østfold juni 2021

  Det dømmes for harde livet!
 6. Skjelstad

  Flaskekonkurranse Østfold juni 2021

  Første runde med dømming i morra. Tviler på at det er mulig å teste alle samme kvelden så det blir nok en runde til i løpet neste uke.
 7. Skjelstad

  Webinar: Villgjær

  De beste setene er selvsagt tatt men det er fortsatt plass til flere på dette heidundrende showet! Vi kan friste etternølerne med kort reisevei og fri entre. Velkommen til en trivelig og lærerik kveld!
 8. Skjelstad

  Flaskekonkurranse Østfold juni 2021

  Da begynner det å dra seg til. Men det er fortsatt noen dager til portene stenger så det er fortsatt mulig å sikre seg heder, ære og ikke minst en objektiv vurdering av eget brygg!
 9. Skjelstad

  Om øl i mediene

  https://whbl.com/2021/05/27/belgian-abbey-raises-brewery-from-ashes-after-200-years/ Solid comeback!
 10. Skjelstad

  Høy karbonering på flaske

  Hvor mange liter til gjæring? US-05 gjør jobben greit hos meg med 2 pakker på 23 liter. Hvilken temperatur står flaskene på under karboneringa? Og hva mener du med "mye opp i sukker"? 6 gram pr liter bør holde i massevis.
 11. Skjelstad

  Flaskekonkurranse Østfold juni 2021

  Ligger an til en stri tørn for dommerne denne gangen. Men det er fortsatt plass til flere deltagere! Husk at det viktigste ikke er å vinne men å få besserwisserne i dommerstanden til å smake såpass mye fludium at de blir nekta drosje hjem!
 12. Skjelstad

  Surmango

  Noen av oss bruker faktisk ikke mango i det hele tatt...
 13. Skjelstad

  Webinar: Villgjær

  Hvordan komme i gang med villgjær. Hva gjør vi for å fange, behandle og brygge med villgjær. En introduksjon til villgjær ved mjød-dronning Live S. Danielsen i diskusjon med ølkjendis Ole Smehaug. Webinaret tar for seg hva «villgjær» er, hvordan den behandles og hvordan den kan brukes i...
 14. Skjelstad

  Online ølsmaking med Nøisom 27.mai

  Norbrygg Østfold har vært så heldige å få selveste Pål Pettersen hos Nøisom til å stille på online ølsmaking 27.mai. Det braker løs 20.00 og holder på til 21.30. Arrangementet er åpent for alle medlemmer i Norbrygg. Øl som skal gjennomgås er: Fruity Collision Håndverkspils Birdie Num Num – Er...
 15. Skjelstad

  Julekalender Østfold 2021

  I år prøver vi oss på å lage en julekalender for hjemmebryggere. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å bytte øl med andre lokale hjemmebryggere og ikke minst ha noe godt å glede seg til hver dag gjennom adventstiden. Brygg øl, sider, eller mjød. Kalenderen er åpent for alt, ingen krav...
Topp