Nylig innhold av Tideman

 1. T

  Vannjusteringskurs 18. januar 2021

  Eller en kan bruke Clean drop descaler som vist på bilde. Det er vel egentlig sitronsyre mener jeg.
 2. T

  Vannjusteringskurs 18. januar 2021

  Lurer jeg på og, samt hvis en løser opp saltene i kaldt vann og har i meskevannet før en har i maltet (ala dagen før for eks) vil det bli noe forskjell en om en ha i rett etter innmesk-? , og må en da røre ut saltene i kaldt vann før en tilsetter dem?
 3. T

  Glutenfritt øl

  Du finner det for eksempel her, Det skal vist bryte ned gluten til under 20 ppm som vist regnes som glutenfritt/redusert. Folk med cøliaki som har smakt øl fra meg der jeg har brukt det har det gått bra med. Men jeg har ikke gitt dem øl med hvete i. Så jeg vet ikke om det fungerer like bra der...
 4. T

  Nyhetsbrev fra Norbrygg Vestfold, nr. 3, juli 2020

  Onsdag 19. august arrangerer Norbrygg Vestfold tur til Malteriet. Det sendes ut en invitasjon i begynnelsen av august. Hold av datoen! Har ikke fått noe mer ang dette. Noen som vet noe mer?
 5. T

  NM i flaskekonkurranse 2020

  523285 finner jeg ikke.
 6. T

  NM i flaskekonkurranse 2020

  Bare meg som ser dårlig eller manger 8B sweet stout? Finner ikke min på lista.
 7. T

  Ombyging av bryggemaskin

  Jo hvis varmeelementet ikke er over 2500W så er Connect boksen helt konge. Og relativt billig. Bruker begge deler selv. Har en ezboil til div styring, og en connect til bryggemaskinen min som er en ombygget brewster.
 8. T

  Ombyging av bryggemaskin

  Da ville jeg heller brukt en EZboil. Den kommer i 2 utgaver, DSPR120 eller DSPR300. Lettere å ha med å gjøre. Kobles rimelig likt som sestosen. Står jo hva som er hva av koblinger på den. og en får en langt bedre manual for bruk. Tror det er denne sensoren jeg bruker selv. Men må ha thermowel...
 9. T

  TILT Hydrometer

  Hehe, nei er ikke så ille. Men varer ikke lenge. Så bruker ispindel nå. har 2 av dem. Hører kegland jobber med en ny utgave. spent på hvordan den virker.
 10. T

  TILT Hydrometer

  Skyller godt av, passer på at den er ren. Tørker med tørkepapir og legger i hylla. legges i ett glas med starsan noen minutter før bruk. Funker det og. Har ikke byttet pakning. har første utgaven. Samme opplegg med iSpindel.
 11. T

  Fermentasaurus snub-nose / FermZilla All Rounder

  Veldig spent på prisen Allrounderen får. Den må ikke bli for dyr. Trykksettet kommer jo i tillegg. Men ca en mnd ventetid da.
 12. T

  Hjemmebryggerhelgen 2019

  Hvorfor står det festmiddag på biletter for foredrag?
 13. T

  Skyllevann- Induksjon + kjele eller beetbrew60?

  Beerbrew60 basic hvis den bare skal brukes til skyllevann. Den har termostat og finner du rette innstilling på hjulet så trenger du ikke røre den mer. Og den har kran du kan koble 1/2 på (tror jeg) så du kan lett koble til/fra en pumpe. Også har den lokk som betyr mindre damp. Jeg gikk for...
 14. T

  Ønskes Kjøpt Sestos ds1

  Mulig denne vil være aktuell? selv om den må bestilles og koster noen kroner mer. Ikke testet selv enda, men har bestilt en :)
 15. T

  Camlock på BBA 30/60

  Trodde det er 1/2 på BBA uansett. Du for måle og se. 1/2 " er ca 21mm på gjengene og ca 25mm på koblingsdelen. Camlock finner en på ebay
Topp