Lurer jeg på og, samt hvis en løser opp saltene i kaldt vann og har i meskevannet før en har i maltet (ala dagen før for eks) vil det bli noe forskjell en om en ha i rett etter innmesk-? , og må en da røre ut saltene i kaldt vann før en tilsetter dem?
Du finner det for eksempel her, Det skal vist bryte ned gluten til under 20 ppm som vist regnes som glutenfritt/redusert. Folk med cøliaki som har smakt øl fra meg der jeg har brukt det har det gått bra med. Men jeg har ikke gitt dem øl med hvete i. Så jeg vet ikke om det fungerer like bra der...
Onsdag 19. august arrangerer Norbrygg Vestfold tur til Malteriet. Det sendes ut en invitasjon i begynnelsen av august. Hold av datoen!
Har ikke fått noe mer ang dette. Noen som vet noe mer?
Jo hvis varmeelementet ikke er over 2500W så er Connect boksen helt konge. Og relativt billig. Bruker begge deler selv. Har en ezboil til div styring, og en connect til bryggemaskinen min som er en ombygget brewster.
Da ville jeg heller brukt en EZboil. Den kommer i 2 utgaver, DSPR120 eller DSPR300. Lettere å ha med å gjøre. Kobles rimelig likt som sestosen. Står jo hva som er hva av koblinger på den. og en får en langt bedre manual for bruk.
Tror det er denne sensoren jeg bruker selv. Men må ha thermowel...
Hehe, nei er ikke så ille. Men varer ikke lenge. Så bruker ispindel nå. har 2 av dem. Hører kegland jobber med en ny utgave. spent på hvordan den virker.
Skyller godt av, passer på at den er ren. Tørker med tørkepapir og legger i hylla. legges i ett glas med starsan noen minutter før bruk. Funker det og. Har ikke byttet pakning. har første utgaven. Samme opplegg med iSpindel.
Beerbrew60 basic hvis den bare skal brukes til skyllevann. Den har termostat og finner du rette innstilling på hjulet så trenger du ikke røre den mer. Og den har kran du kan koble 1/2 på (tror jeg) så du kan lett koble til/fra en pumpe. Også har den lokk som betyr mindre damp. Jeg gikk for...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.