Nylig innhold av Trond.A

 1. T

  Åpning av kuleventil.

  Snakker du om den originale kranen eller 3/4 kranen du får kjøpt som ekstra? Ser ikke at det er mulig å dra opp håndtaket på denne kranen.
 2. T

  Åpning av kuleventil.

  Med åpning mener jeg selvsagt plukke fra hverandre.:D
 3. T

  Åpning av kuleventil.

  Hei. Er det noen av dere som har prøvd å åpne den 3/4 kuleventilen som kan leveres til Speidel 20 og 50 l? Etter å ha lest artikkelen om rengjøring av tappekran inne på bloggen til Bryggselv begynte jeg å lure på ventilen jeg har på min 20l. Trond A
 4. T

  Temperatur sonde til stc 1000

  Takk så mye for den. :D
 5. T

  Temperatur sonde til stc 1000

  En kjenning kom innom her om dagen med et fryseskap jeg tenkte å bruke som gjærings skap. Har flere stc 1000 enheter liggende, men ikke temp sonden. Kan jeg bruke en annen enn den orginale, eller er det mulig å få tak i bare sonden? Trond A
 6. T

  Riste eller ikke riste

  Vel, da har vi forskjellig erfaring. Jeg kommer i alle fall til å fortsette min praksis.
 7. T

  Riste eller ikke riste

  Man bør vel først og fremst gjøre sine egne erfaringer og stole på dem. Og min erfaring er at jeg erfarer merkbart bedre utgjæring hvis jeg sørger for god tilførsel av oksygen. Bruker selv drill og malingsblander. Og hvis jeg bare innbiller meg det får det så være. :cool:
 8. T

  Erfaring med BacBrewing produkter?

  Jøss, 7,6 kg? o_O Har handla inn for å prøve meg på 7 kg i morgen med nyinnkjøpt YID. Kanskje jeg må lure med litt ekstra malt? :cool: Brygginga i morgen var ment som en test av utstyret. Hvilken OG fikk du?
 9. T

  Erfaring med BacBrewing produkter?

  Jeg la 2 cm imellom.
 10. T

  Erfaring med BacBrewing produkter?

  Prøvde det før jeg bestilte YID. Men måtte legge bra imellom disken og tverrpinnen for å unngå at malt snek seg forbi langs kanten av disken mot maltrøret som bygger utover øverst. Derfor mistet jeg endel volum. Men å få laget et kryss, som du beskriver burde jo ikke være vanskelig.
 11. T

  Erfaring med BacBrewing produkter?

  Hva om du har lagt del orginale disken under? Tror du den har "tatt noe av trykket"?
 12. T

  Erfaring med BacBrewing produkter?

  Ja, nå er YID settet kommet i hus og etter helga skal det testes på min speidel 20l. Produsenten påstår jeg får plass til 7,4 kg malt i røret med dette settet, noen som har testet grensen?
 13. T

  Vasking av gjær

  SÅ mye arbeide er det no ikke å vaske gjæra. ;)
 14. T

  Europris ølsett

  Det kan jeg si deg, MANGE her inne begynte med sånne ølsett. Å erstatte gjæren er nok ikke dumt.
Topp