Jada løsnet litt på krana til blowoffen, det bobler i glasset, slipper ut trykket som er over 1 bar, skal nok litt til for å ta livet av Verdant`n med bittelitt hjelp fra tørrhumla :p
Ja regner med at det meste går seg til, fikk nok litt ekstra fart i trykket ifbm. tørrhumlinga, ligger å koser seg på 1 bar nå så en holder igjen mye av det gode i humla og får litt gratis karbonering før fating :)
Hadde en litt uheldig episode etter tørrhumling på dag 4 i gjæringsforløp ca. 90% utgjæring. Tilsatte tørrhumle heiste tempen fra 19 til 22 og satt under trykk, glemte selvfølgelig å justere spundingventilen med høyt trykk som resultat, sjekket dagen etter da var nåla i bånn på manometeret, godt...
Gjør det litt på gamlemåten, teiper 500 grams pakka med papirteip etter hver gangs bruk, aldri hatt infeksjon i bryggeriet (over 200 brygg a 50l) og sjekker noen ganger gjæren opp mot enkeltpakker (11gr) på slutten av 500 grams pakka, ingen merkbare forskjeller ennå.
Forutsetningen er utøve godt...
Kommer stadig nye produkter, kan denne ha noe for seg? Ikke så dyr i bruk.
https://maltmagnus.se/se/sv/ingredienser/tillsatser/jastnaring/fermoplus-perfectbrew-zn-500-g/?language=sv_SE&utm_source=rule&utm_medium=email
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.