Hoy!
Jeg har satt mine to første batcher etter å ha handlet en BB30. Det ble en Weissbier og en Spitfire IPA.
De 2-3 første dagene pluppet det veldig friskt i gjærlåsene så ble det helt dødt. Dunkene står i temp på litt over 20 grader tipper jeg. Er dette et dårlig tegn? Til helgen har de stått i 14 dager og skal vel egentlig stikkes om. Hva gjør jeg nå?
Humlen til IPAèn kom i to store flak. Jeg rev disse opp i noe mindre biter, men de tatt krana da jeg skulle tappe. Måtte helle alt sammen fra BB30 over på dunken. Bør humlen deles opp i mye mindre biter?
Gode råd tas i mot med stor takk
Jeg har satt mine to første batcher etter å ha handlet en BB30. Det ble en Weissbier og en Spitfire IPA.
De 2-3 første dagene pluppet det veldig friskt i gjærlåsene så ble det helt dødt. Dunkene står i temp på litt over 20 grader tipper jeg. Er dette et dårlig tegn? Til helgen har de stått i 14 dager og skal vel egentlig stikkes om. Hva gjør jeg nå?
Humlen til IPAèn kom i to store flak. Jeg rev disse opp i noe mindre biter, men de tatt krana da jeg skulle tappe. Måtte helle alt sammen fra BB30 over på dunken. Bør humlen deles opp i mye mindre biter?
Gode råd tas i mot med stor takk