God aften!
I morgen kveld skal det brygges en barleywine/old ale sak, hvor jeg hadde tenkt å bruke 300g molasses til 21 liter vørter med OG på 1.100. Dette for å få et hint av den beryktet rom-smaken som molasses tilfører.
Problemet er at jeg selvfølgelig ikke finner molasses i noen av butikkene jeg har besøkt.
Jeg kom uansett hjem med henholdsvis brun farin, og demerara rørsukker. Kan noen av disse fungere som en halvgod erstatning, eller bør jeg skulke jobb i morra for å leite videre?
Georg
I morgen kveld skal det brygges en barleywine/old ale sak, hvor jeg hadde tenkt å bruke 300g molasses til 21 liter vørter med OG på 1.100. Dette for å få et hint av den beryktet rom-smaken som molasses tilfører.
Problemet er at jeg selvfølgelig ikke finner molasses i noen av butikkene jeg har besøkt.
Jeg kom uansett hjem med henholdsvis brun farin, og demerara rørsukker. Kan noen av disse fungere som en halvgod erstatning, eller bør jeg skulke jobb i morra for å leite videre?
Georg