Eduard
Norbrygg-medlem
En journalist fra Philadelphia Daily News, som har en spalte ved navn 'Joe Sixpack', kommer til Norge i begynnelsen av desember. Siden han skal skrive en bok om juleøl så er han interessert i å vite mer om denne tradisjonen i Norge. Hvem har anledning til å vise ham hvordan ølet brygges (ikke nødvendigvis mens du brygger nettopp juleøl for det er nok forlengst gjort ved den tiden han kommer hit) eller/og fortelle ham mer om dette? Dette gjelder såvel tradisjonelt juleøl som moderne juleøl.
Her er mailen jeg fikk av ham. Dere er velkomne til å sende ham en mail eller ringe ham direkte:
Her er mailen jeg fikk av ham. Dere er velkomne til å sende ham en mail eller ringe ham direkte:
Greetings -
I write the Joe Sixpack beer column at the Philadelphia Daily News, and I am writing a book about Christmas beer to be published next year. As part of my research, I plan to travel to Norway in December, to report on your country's tradition of Christmas beer. I am greatly interested in meeting a homebrewer during my visit as I understand many Norwegian families make their own Christmas beer. Would you be able to help me make contact with a homebrewer? I plan to visit in the early part of December for about 10 days - my schedule is very flexible.
Thank you,
Don Russell
Tel. 011-215-500-4627
Epost: don@joesixpack.net