Ankarsrum melkvern

Jeg oppdaget plutselig at Ankarsrum kjøkkenmaskin kan utstyres med melkværn. Er det noen som har erfaring med den?

Jeg har bare bestilt knust fra butikken. Hvilket mellomrom/grovhet maler dere maltet til?
 
Jeg har verdens minste bryggeri. Får plass nesten bare på utpust. Har egentlig ikke plass til mølle, og med 25L batcer klarer jeg ikke å regne hjem en mølle. MEN, med en mølle ville jeg måttet oppholde lenger i bryggeriet. Og det vil jo helt klart forsvare enhver investering
 
Jeg tror ikke en slik greie ville vært ideelt uansett om man kunne stille riktig mm.

Dette kverner vel mer, enn knuser?

I det jeg vil kalle for mørk periode av den lille hjemmebryggerkarrieren min, nettopp pga følgende, så måtte jeg kjøre maltet via en industri-kaffekvern. Den kvernet, to skiver som kvernet mot hverandre. Bye bye utbytte, kontroll og ikke-stuck-mash. Maltkorn er harde, ikke-maltet korn er ikke like hardt.

Som med alt annet så er det optimale å ha noe som er laget for oppgaven, i dette tilfellet ei maltmølle.

Feil type utstyr til en billig pris, er fortsatt feil type utstyr :)
 
Tilbake
Topp