Beermakers Dinner i Bergen!

kokkenrolv

Norbrygg-medlem
Fredag 23. Januar kl. 19.00 inviterer Grand Bergen og Kinn Bryggeri til Beermakers Dinner i Grand Selskapslokaler. Prisen blir kr. 795.- for 5retters meny inkl. ølparinger.

Opplysninger om hvor man får fatt i billetter kommer i denne tråden i løpet av en dag eller to.

Grand Bergen tar sikte på å ha dette som et månedlig arrangement, der forskjellige bryggerier presenterer sine øl og matkombinasjoner i samarbeid med våre kokker.


Info vil også bli lagt ut på våre hjemmesider; grandbergen.no



(Engengruppen, som driver bl.a. Pingvinen, Don Pippo, Cafe Opera, Kafe Magnus og DNS Teaterbaren, overtok i mai i år driften av Grand Selskapslokaler, midt i Bergen sentrum. Foruten banketter, seminarer, møter etc., ønsker vi også å benytte de flotte lokalene til ølrelaterte begivenheter, som f.eks. ølsmakinger og Beermakers Dinner.)
 
Baren blir forsterket med edle & skummende dråper denne kvelden, vi åpner kl.18.00, og holder også åpent utover kvelden etter middagen.
 
Da er menyen prøvekjørt og finjustert med ølene fra Kinn. Vi er superfornøyde, og gleder oss til å presentere øl og mat i morgen!

Finner du ikke flere billetter på Vestbrygg, Pingvinen eller Cafe Opera kan du også ringe eller tekste meg (Rolv) på 97 40 60 46.
Har du matallergier MÅ du si fra på forhånd (-så fort som mulig)!
 
Kan du si noe om hva som blir servert?
Var for opptatt på kjøkkenet i går til å svare deg, dessverre.
Men kan jo erte de som ikke var der med å fortelle hva vi spiste og drakk ;)

-Sjøkreps, grillet med smør, dill, kjørvel og lime. Servert med skalldyrmajones. Jubileum i glasset.
-Bakt torsk, servert med gulerot- og gresskar-puré tilsmakt appelsin, marinerte sultanrosiner, karse. Slåttøl i glasset.
-Ovnsbakt flatbiff av reinsdyr, marinert i Slåttøl og Gamleguten, servert med ciderkokte gulbeter, kastanjepure, rips. Gamleguten i glasset.
-Kraftkar, blåmuggost fra Tingvoll, servert med ristet rugbrød, Rørossmør, portvinskokte svisker. Kveldsbris i glasset.
-Sjokoladetrøfler, tre varianter: med havsalt, med dehydrerte solbær, med fersk chili. Svartekunst i glasset.
 
Sist redigert:
Her kommer menyen fra Beermakers Dinner med 7Fjell:

-Syltet kveite med misomajones, Tippetue i glasset
-Røykt torsk med hollandaise og panco, Mon Plaisir i glasset
-"Jakten på storfuglen" - terrine av and, kalkun, kylling og sopp, Vinter i glasset
-Gammalost fra Vik med Kvitseidsmør, honning og maltekstrakt, Gamlehaugen i glasset
-Fløtekrokanis fra Henning Olsen med sprø Parmaskinke og ristede nøtter, Lyderhorn i glasset

Kan avsløre at neste Beermakers Dinner på Grand blir med Ægir, torsdag 30.april.
 
Bare en liten påminning om at det blir Beermakers Dinner med Ægir Bryggeri på Grand, førstkommende torsdag. Dør og bar åpner kl. 18.00. Bryggerimester Evan Lewis og Kokken Rolv loser deg trygt gjennom 5 retter med ølfølge. Billetter (kr. 795.-) får du som vanlig på Vestbrygg, Pingvinen og Cafe Opera.
 
Rekker du ikke middagen, er baren åpen for alle fra 22.00. Godt utvalg av god lesk og hyggelige ølfolk både foran og bak baren.
 
Tilbake
Topp