Belgian quadruppel

Hei.

Er det noen her inne som har en god oppskrift på en belgisk quadruppel all grain?

Har lett litt rundt på nettet, men finner bare extrakt.

Tusen takk for evt. Svar. :)
 
Henger meg på denne men har ikke svar.  Har egentlig vært lite belgisk i vinden, synd. 
Hvertfall trappist da, masse om frukt og surøl.
Trappistøl er min favoritt, gjerne tripel og quadrupel.
 
Jeg fikk NM-gull for denne i 2012. Var egentlig tenkt som juleøl, men ble påmeldt NM som Quadrupel.

OG: 1,090 (systemet mitt har relativt dårlig utbytte ved såpass sterke øl. Potensiell OG: 1,105)
FG: 1,010
IBU: 33 (tinseth)
EBC: 44
Volum: 23 liter ferdig vørter

6800 gram pilsnermalt
1360 gram münchenermalt
450 gram aroma
450 gram caramünchener
450 gram special B
450 gram sukker
230 gram melanoid
230 gram hvetemalt

Infusjonsmesk med 2,5 l/kg malt i 90 minutter ved 66 grader. Batch sparge med 13 liter vann, 78 grader.

Koketid: 90 minutter

22 g Magnum 14%, 60 minutter
30 g Hallertauer Hersbrucker 4%, 15 minutter
1 ts Irish Moss, 15 minutter
1 ts gjærnæring, 15 minutter
30 g Hallertauer Hersbrucker 4%, 1 minutt

WLP545 Belgian Strong Ale, starter ihht mr.malty, 14 dager ved 20 grader.

3 mnd lagring, gjerne mer.
 
Tilbake
Topp