Bergen Ølfestivals hjemmebryggerkonkurranse 2015

Stian Krog

Norbrygg-medlem
Da var det klart: BØs hjemmebryggerkonkurranse 2015 er annonsert!

I år skal det brygges øl til mat - bli med og vinn flotte premier på festivalen, inkludert 1. premie som blir å brygge BØs festivaløl (BØLL) i 2016! Vi gleder oss til å kåre den beste matmatch-bryggeren på årets Bergen Ølfestival 04-05. september.

Mer info og fullstendige regler finner du her: http://bergenolfestival.no/hjemmebryggerkonkurranse-2015/


Mvh,
Stian Krog
Leder, Bergen Ølfestival
 
Ahhh, sløvt av meg. Må bli en IPA da. Kan ikke komme med puslesmaker mot den pølsa. Hvordan vurderer du det Stig?
 
Husk at frist for innlevering av øl til Bergen Ølfestival sin hjemmebryggerkonkurranse 2015 er neste fredag, den 14. august. Det betyr at hvis du har øl stående nå er det på tide å flaskekarbonere eller tenke på å tappe over fra fat etter hvert. :)

Har du ikke fått tid til å brygge i sommer? Fortvil ikke, men se heller om du har hjemmebrygg stående fra tidligere batcher som kan være gode bidrag til temaet vårt i år:
Øl til mat - og mer spesifikt: øl til lammepølse. :)

Se regler og detaljer om konkurransen her: http://bergenolfestival.no/hjemmebryggerkonkurranse-2015/
 
Okey. Usikker på om eg gidder å overkarbonere det som er på fat kun for å tappe over eit par flasker til konkurransen :p
 
Du nedkarbonerer jo igjen lett da. Skru av gassen, rugg på dunken og slipp ut gass.

Uansett så bør du bruke mottrykksfyller skal du sende noe i posten, som er tappet fra fat. Ellers så blir det lett oksidert.
 
Mottrykksfyller er ikke et must. Jeg tappet fra fat til flaske med picnic-kran til NM. Fikk ingen kommentarer på oksidering men vandt derimot klassen. Men å ta sikte på langtidslagring er nok en dårlig ide.
 
Jeg overkarbonerte ikke. Hvis du gjør det, ville jeg ikke gjøre det mye, men kanskje blott legge meg i øvre grense for hva stiltypen tilsier.
 
Tilbake
Topp