1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Sørlandsmesterskap i Hjemmebrygging 2016

En tråd i 'Fra Norbrygg.no' startet av Jens Davidsen, 6 Jun 2016.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. Jens Davidsen

  Jens Davidsen
  Expand Collapse
  Guest

  10 september kl 17:00-21:30 inviterer Norbrygg Agder til Sørlandsmesterskap i Hjemmebrygging 2016. Arrangementet gjennomføres som et samarbeid mellom Norbrygg Aust Agder og Vest Agder, i forbindelse med opprettelsen av fylkeslag. Arrangementet vil også i år gjennomføres i samarbeid med Olbrygging.no,

  Det vil bli avholdt både en flaskekonkurranse og en publikumsfavoritt-konkurranse. Konkurransen er primært beregnet for medlemmer i Aust Agder og Vest Agder, men er åpen for alle som føler tilhørighet til «Sørlandet».

  Flaskekonkurransen


  Årets konkurranse åpner for alle Norbrygg sine konkurranseklasser. Generelt gjeller de samme reglene som for NM i Hjemmebrygging, se her for mer informasjon. Norbrygg sine typedefinisjoner vil legges til grunn for bedømmingen. Det skal leveres inn 3 stk flasker, og flasketype skal være i henhold til Norbrygg sine retningslinjer.

  Påmeldingen skjer via Norbrygg sitt konkurransesystem, og åpnes i starten av August. Mer informasjon om påmelding og innlevering av flasker kommer nærmere.

  Det blir premier til de tre øverste plassene i finalerunden. Annonsering av vinnerne og premieutdeling foregår i forbindelse med publikumsfavoritt-konkurransen den 10. september.

  Publikumsfavoritt


  Publikumsfavoritten er en konkurranse der publikum kårer sin favoritt blant ølene som serveres på arrangementet. Alle som gjester arrangementet kan avgi stemme til sine favorittøl. Hjemmebryggere som vil delta med sine øl har selv ansvaret for å servere ølene sine.

  Hva du legger vekt på når du avgir stemme er helt opp til deg selv (smak, typeriktighet, fin stand, god historie, hyggelig brygger eller noe annet).

  Billettsalget åpner 15. juni, og billetter for gjestene selges her via Hoopla. Prisen er 250 kr for medlemmer i Norbrygg, og 350 kr for andre, begge priser inkludert billettgebyr.

  Deltagere som stiller ut øl
  Deltagere som skal stille ut øl må ha med minst 19 liter av hvert øl. Dette er for at mange nok skal få mulighet til å smake på ølet ditt. Du kan selvfølgelig ta med mer enn 19 liter, og om du bruker fat, flasker, cask eller noe annet er opp til deg.

  Det gis gratisbillett til bryggeren/bryggerne samt til én gjest per brygg. For eksempel så vil én brygger som stiller med ett brygg få én gratisbillett til seg selv og én til gjest. Er det to bryggere som sammen stiller med ett brygg så får begge bryggere og én gjest en gratisbillett hver. Bryggere som stiller med flere brygg har kun krav til én gratisbillett til seg selv. Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.

  Du må selv ha med serveringsutstyr og andre ting du trenger. Du er ansvarlig for at ølet er klart til servering senest 17:00 på arrangementet. Dørene for bryggere åpner klokken 16:00.

  Påmelding skjer via dette skjema. Siste frist for å melde på øl er mandag 5. september. Konkurranseregler er de samme som for PF2015, og finnes her.

  Det vil bli premie til de tre ølene med flest stemmer. I tillegg vil det være premie for beste stand, så her gjelder det å være kreativ.

  Transport


  Det vil bli satt opp busser til og fra arrangementet. Billetter kan kjøpes herfra, salget åpnes 15. juni. Følgende reisealternativer vil bli satt opp:

  1. Bussbillett fra Kristiansand sentrum kl 16.00 (via Lillesand) til SM 2016. Retur ca kl 21.30 til Kristiansand, kr. 150,- + billettgebyr
  2. Bussbillett fra Arendal, Harebakken bussterminal, kl 16.15 til SM 2016. Retur ca kl. 21.30 til Arendal (Harebakken – sentrum), kr. 150,- + billettgebyr
  3. Bussbillett fra Lillesand kl 16.30 til SM 2016. Retur ca. kl. 21.30 til Lillesand, kr. 100,- + billettgebyr
  4. Returbillett fra SM 2016 kl.21.30 til Grimstad sentrum, kr. 50,- + billettgebyr
  Annen informasjon


  Det er 18 års aldersgrense på arrangementet. Unntatt øl som deltar i konkurransen er medbrakt alkohol ikke tillatt. Kommersielt framstilt alkohol er ikke tillatt i lokalet. Personer som er åpenbart påvirket av alkohol har ikke adgang.

  The post Sørlandsmesterskap i Hjemmebrygging 2016 appeared first on Norbrygg.

  Fortsett å lese...
   
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden