Hei, brygget en Berliner Weisse 10.03.18
8L
500g Pilsner Malt
500g Hvete Malt
10g Saaz (15min)
OG 1.029 FG 1.007
Kettle sour med ProbiMage (Lacto. Plantarum)
pH 3.2 etter kettle sour
Gjæret med M36 i 10 dager. (20 grader)
Jeg skal nå legge i bringebær, fryste (tinte) Lærdals bær fra meny. Spørsmålet mitt er nå siden jeg skal reise bort på fredag og kommer tilbake 1Apr (10 dager ca).
1. Ha i bringebær nå, flaske på fredag før jeg reiser.
2. Ha i bringebær på fredag, flaske når jeg kommer tilbake 1Apr.
Setter pris på alle innspil mtp smak, farge, pros/cons av de begge metodene, mm.
8L
500g Pilsner Malt
500g Hvete Malt
10g Saaz (15min)
OG 1.029 FG 1.007
Kettle sour med ProbiMage (Lacto. Plantarum)
pH 3.2 etter kettle sour
Gjæret med M36 i 10 dager. (20 grader)
Jeg skal nå legge i bringebær, fryste (tinte) Lærdals bær fra meny. Spørsmålet mitt er nå siden jeg skal reise bort på fredag og kommer tilbake 1Apr (10 dager ca).
1. Ha i bringebær nå, flaske på fredag før jeg reiser.
2. Ha i bringebær på fredag, flaske når jeg kommer tilbake 1Apr.
Setter pris på alle innspil mtp smak, farge, pros/cons av de begge metodene, mm.