Brown ale

Fra hjemmesiden:

Brown ale

Vørterstyrke: ca. 13,5 % Mengde: ca. 50 l. Bittergrad BU: ca. 30 Alkoholstyrke: ca. 4,5 % Pale ale malt 11 kg Mørk karamellmalt 0,6 kg Sjokolademalt 0.2 kg Lys sirup 1 kg Bitterhumle 120 g. Golding pellets (3,3 % alfa) Smakshumle 20 g. Cascade (6 % alfa) kokes i 30 min Aroma 20 g. Saaz (3,5 % alfa) kokes i 5 min Overgjær Amrikansk ale gjær Direktemesking 68 gr.C i 90 min Siling ved 78 gr.C Gjæres ved 16 - 20 gr.C, modnes i kjellertempr
Oppskrifter – Ølbrygging
 
Her er oppskrifta. Bruker stort sett Magnum eller NB som bitterhumle.
 

Vedlegg

  • English Brown Ale 25 liter.pdf
    498,7 KB · Sett: 66
Tilbake
Topp