Hei alle,
Jeg gifter meg på sensommeren og har en del bryggeprosjekter planlagt i den anledning.
En av de er en berliner weisse, problemet er at jeg har aldri forsøkt å brygge noe slikt. Jeg ser for meg at fremgangsmåten som vil være best og tryggest er såkalt "kettle souring". Har forsøkt å være så aktiv så jeg kan på milkthefunk-forum og tilsvarende, men tenkte å lufte det inne her også, hvis det er noen der ute som har noen gode tips på hva jeg MÅ huske på - og hva jeg må huske å unngå!
På forhånd takk,
Leif
Jeg gifter meg på sensommeren og har en del bryggeprosjekter planlagt i den anledning.
En av de er en berliner weisse, problemet er at jeg har aldri forsøkt å brygge noe slikt. Jeg ser for meg at fremgangsmåten som vil være best og tryggest er såkalt "kettle souring". Har forsøkt å være så aktiv så jeg kan på milkthefunk-forum og tilsvarende, men tenkte å lufte det inne her også, hvis det er noen der ute som har noen gode tips på hva jeg MÅ huske på - og hva jeg må huske å unngå!
På forhånd takk,
Leif