Erlendso
Dommer
Smug-Smakte på dette ølet her i går.
Selv om det smakte kraftig gjær akkurat nå, kjente jeg at dette ølet ble ganske bra! Smaken av suksess! :godtoel:
Dette skulle i utgangspunktet være en bitter, men smakte mer som Bayer. Jeg brukte SAF-LAger gjær, og gjærtemperaturen låg på 15 grader, +- 2 grader. Kanskje oppi 17 når sommervarmen slo til.
Det skal og sies at jeg brukte Pål Inges enzymer som drahjelp på tung-gjæret ekstrakt. Tror det gjorde susen! Skal flaske de i dag eller i morgen.
-Erlend
Selv om det smakte kraftig gjær akkurat nå, kjente jeg at dette ølet ble ganske bra! Smaken av suksess! :godtoel:
Dette skulle i utgangspunktet være en bitter, men smakte mer som Bayer. Jeg brukte SAF-LAger gjær, og gjærtemperaturen låg på 15 grader, +- 2 grader. Kanskje oppi 17 når sommervarmen slo til.
Det skal og sies at jeg brukte Pål Inges enzymer som drahjelp på tung-gjæret ekstrakt. Tror det gjorde susen! Skal flaske de i dag eller i morgen.
-Erlend