Caesar Augustus Lager/IPA Hybrid oppskrift?

Caesar Augustus Lager/IPA Hybrid fra Williams Brothers Brewing Company i Skottland. Noen som kjenner til denne? Er på jakt etter en klone-oppskrift, eller hjelp i riktig retning.

Det er mye godt øl i Skottland, men denne ble favoritten i guttegjengen når vi var på tur til Edinburgh på samme tid i fjor. Lyst og lettdrikkelig, men absolutt ikke kjedelig. Vil ikke kalle det for en IPA(-hybrid), mer i retning av en noe mildere apa med mye citrus, men med en mye renere lager-smak.

Det jeg vet etter litt googling er følgende:

ABV: 4.1%
OG: 1041
IBU'S: 33
MALTS: Lager Malt, Caramalt
HOPS: Nelson Sauvin, Amarillo, Styrian, Cascade

TASTING NOTES

TASTE:Sharp, Crisp, Zesty, Biscuity Sweet, Dry Finish
COLOUR:Golden Straw
SMELL:Fresh, Zesty, Citrus Hops, Caramel, Honey

4 uker lagring ned mot 0 grader. Tørrhumling underveis i lagringen, flere tilsetninger. (???)

-Jarle






Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Høres interessant ut! Er den dagligdags i Edinburgh, eller må man noe spesielt sted? Skal dit i utdrikningslag om 3 helger, så nye øl må prøves ut! Andre tips til god drikke i E-town? Noen år siden sist jeg var der.. Har nok ikke anledning til å pilegrime rundt, men om du har noen forslag tas det imot med takk :)
 
Bow Bar på Victoria street (av Grassmarket) for bra øl på cask i en tradisjonell (om liten) pub, for så å spasere 3 min bort til BrewDog-baren ved/i Cowgate.
 
Den er nok ikke "dagligdags" tror jeg. Det eneste stedet jeg husker sikkert er på Whiski bar på The Royal Mile (gate), 119 High Street, Edinburgh. Best på Whisky, men noe godt øl finnes også. http://www.whiskibar.co.uk/. Det beste "øl-opplevelsen" var på en tradisjonell skotsk pub kalt "The Queens Arms". Ligger i sentrum, new town. Anbefales på det varmeste. God mat har de også! Cock o`the walk og Inveralmond Lia fail MÅ smakes på  :skitbra: http://www.queensarmsedinburgh.com/ Bra utvalg på real ales!  En annen pub vi var innom (og raskt ut av fordi den var helt stappfull..) var "The hanging bat"  http://www.thehangingbat.com/ (133 Lothian Road, Edinburgh, EH3 9AB). Svært populær craft beer pub/ restaurant, mye bra på tap! Ligger dessverre litt utenfor sentrum, taxi anbefales (...men det kommer helt an på hvor dere overnatter). Ellers fikk jeg anbefalt "the last drop" på Grassmarket, men fikk ikke vært innom her selv. Brewdog har jo også en bar ikke langt unna the royal mile, men her tok jeg ikke turen innom. http://www.brewdog.com/bars/edinburgh.

Har litt å velge mellom her gitt ;) Heldigvis er taxi billig i denne byen, men det er en veldig koslig by å gå rundt i også! God tur  :skitbra:
 
Takker for tips!

Queens Arms har jeg vært på tidligere. The Mile er vel utgangspunktet for diverse utdrikningsaktiviteter denne helgen (bortsett fra når vi skal på hesteveddeløp(!!) på Musselburgh), så bør vel være muligheter (er også losjert i umiddelbar nærhet til denne). Er svak for BrewDog, så planlegger en tur innom der åkke som.

Og i juli blir det en tur til over, i selve bryllupet. Da utenfor Aberdeen. Så er vel bare å legge gode ølreiseruter for den helgen også ;)
 
The Last Drop pleide iallefall å være en ræv dårlig turistpub med dårlig øl når jeg bodde der i 2007. Mulig det har forandret seg. Og Lothian Road vil jeg si er i sentrum (veien binder West End med Old Town) :) Når man først er i det området, som er gåavstand til Grassmarket og Royal Mile, så er The Cloister og Blue Blazer to gode tradisjonelle CAMRA-godkjente pubber man kan vurdere å droppe innom.
 
Tilbake
Topp