california common bayer

er meget glad i aass bayer og andre lagerøl med mye maltsmak, og kunne tenke meg å lage noe lignende selv, men mangler kjølerom/temperaturkontrollert kjøleskap.
er det noen som har prøvd å lage mørk lager med california common gjær, og vet om dette funker bra nok?

tenkte på noe sånnt som dette:

OG: 1052
FG:
Alcohol: 5.1 % by vol.
Colour: 34 EBC (Copper / reddish brown)
Bitterness: 24 IBU
BU/GU: 0.46

Fermentables
Munich Malt 20 EBC 5500 grammes
Chocolate (dehusked) Malt 100 grammes

Hops
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 40 grammes 60 minutes
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 15 grammes 15 minutes

Yeast: 2112 California Lager
 
Jeg vil anbefale deg å prøve.
Jeg har brygget en som er identisk bortsett fra at jeg brukte 4,5 kg Munich. Mesket på 67C i 60 min med 77C mashout. Jeg fikk og 1.046 og fg 1.019.  Det ble et godt øl.
 
Tilbake
Topp