"De kan brukes som en erstatning for hverandre, bare bruk den som nærmest oppskriften if fargekode (EBC/lovibond) .
Begge er crystal/karamell malt, men enkelte sier caramunich kan gi en minimalt mindre søtsmak, men noe mere "biscuit" smak.
Men : Caramunich I & II & III +carabohemeian er weyermann sine "vanlig" crystal malt's, men caramelmalt dark I & II er Best malz sine crystal malt's, brewferm kaller sin Cara-crystal 120 men hos Thomas Fawcett kjører de crystal malt.
Storsett ganske likt, men blir også litt "spade er spade" da de ofte har sine unike egenskaper/smak/sluttresultat. "
Så.. ikke det samme, men lignende...
følg fargekoden/malten i oppskriften hvis du slavisk skal føle en oppskrift eller eksperimenter litt selv, og se hvilken som gir deg best resultat
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.