Humleplanten kommer opprinnelig fra Essentially Hops i Kent, UK. Den ble plantet ut i 2014, og har gitt godt med kongler fra første sesong. Fjorårets avling ble på ca. 400 gram. Konglene er tørket, pakket i vakuumposer a 100 gram og oppbevart i fryseboks.
Hadde planer om å bruke disse selv, men ser nå at det ikke blir noe av. Gis derfor bort til noen i Oslo-området som ønsker å prøve kortreist, lokal humle i et brygg.
Erfaringsmessig egner humla seg best som bitter-humle, da aromaen er noe annerledes enn humle fra kontinentet.
Må hentes på Høyenhall.
Er forøvrig i ferd med å avrunde min hjemmebryggerkarriere for denne gang. Diverse utstyr for salg her: https://www.finn.no/user/profile/profile.html?id=992299958&search=bap/forsale#activeAds
Hadde planer om å bruke disse selv, men ser nå at det ikke blir noe av. Gis derfor bort til noen i Oslo-området som ønsker å prøve kortreist, lokal humle i et brygg.
Erfaringsmessig egner humla seg best som bitter-humle, da aromaen er noe annerledes enn humle fra kontinentet.
Må hentes på Høyenhall.
Er forøvrig i ferd med å avrunde min hjemmebryggerkarriere for denne gang. Diverse utstyr for salg her: https://www.finn.no/user/profile/profile.html?id=992299958&search=bap/forsale#activeAds