Har lyst å lage en Trappist som godt kan ligne Chimay Rød så mye om mulig, ser dette greit ut?
4000g Pils Malt
1000g München Malt
200g Carapils
200g Spesial B 350 EBC
200g Abbey 150 EBC
100g Pale Chocholate 625 EBC
200g sukker
Mye rare oppskrifter på nettet, ingen like, så jeg tok litt fra de fleste og endte opp med dette. Innspill?
Målet er å ende opp med ca 20l OG ca 1070. Gjær blir WLP 500 og humle blir vel Styrian Golding og Tettnanger, kanskje Fuggels.
4000g Pils Malt
1000g München Malt
200g Carapils
200g Spesial B 350 EBC
200g Abbey 150 EBC
100g Pale Chocholate 625 EBC
200g sukker
Mye rare oppskrifter på nettet, ingen like, så jeg tok litt fra de fleste og endte opp med dette. Innspill?
Målet er å ende opp med ca 20l OG ca 1070. Gjær blir WLP 500 og humle blir vel Styrian Golding og Tettnanger, kanskje Fuggels.