Satt en weissbier i dag (hoegaarden clone, pakke fra bryggeland).
I pakka fulgte det med m20 bavarian wheat gjær. Jeg rehydrerte den som vanlig med kokt vann kjølt ned til ca 24 grader. Ca 1,5 dl. Lot den stå ca en halvtime, men da jeg så i koppen så det ut som at gjæret bare hadde fallt til bunns, inget skum på toppen som jeg er vant med fra tidligere brygg.
Noe å bekymre seg for?
Best før 03/2015 stemplet på pakka.rørte den noen ganger og ristet den inn med resten av brygget.
I pakka fulgte det med m20 bavarian wheat gjær. Jeg rehydrerte den som vanlig med kokt vann kjølt ned til ca 24 grader. Ca 1,5 dl. Lot den stå ca en halvtime, men da jeg så i koppen så det ut som at gjæret bare hadde fallt til bunns, inget skum på toppen som jeg er vant med fra tidligere brygg.
Noe å bekymre seg for?
Best før 03/2015 stemplet på pakka.rørte den noen ganger og ristet den inn med resten av brygget.