Jeg finner ikke mye info om disse to tilsettningsstoffer her på forumet.
Har noen erfaring med å bruke disse to eller en av disse?
E150 Caramel
er den stabil? eller flokkulerer den etterhvert?
mye smak i tillegg til mer farge?
Clarimalt (Brewferm/Brouwland)
Det kan tilsettes også rett før flaskingen..hvordan? koke først?
hva er smaken på den? brennt/ristet?
stabil?
Huub
:biersmile: :biersmile:
EDIT jeg vet at E150c (Caramel klasse III) er stabil men det er E150 fra Brouwland/Brewfern som er brukt blant hjemmebryggere (eventuelt da..?)
Har noen erfaring med å bruke disse to eller en av disse?
E150 Caramel
er den stabil? eller flokkulerer den etterhvert?
mye smak i tillegg til mer farge?
Clarimalt (Brewferm/Brouwland)
Det kan tilsettes også rett før flaskingen..hvordan? koke først?
hva er smaken på den? brennt/ristet?
stabil?
Huub
:biersmile: :biersmile:
EDIT jeg vet at E150c (Caramel klasse III) er stabil men det er E150 fra Brouwland/Brewfern som er brukt blant hjemmebryggere (eventuelt da..?)