Har en tripel som gikk fra 1070 til 1002 på en 5 dager (varierende temp fra 24-19) ingen mer aktivitet i gjærlås, videre har den stått 5 dager på samme kar.
Tenker nå å dele batchen i 2: En rett på flaske med x gram sukker, og den andre med ny gjær av typen/mengde Y og evt. med med sukkermengde z.
Føl dere fri til å komme med forslag. Dette er ingen konkurranse og resultatet vil ikke bli publisert med mindre dere ikke ber om det. Take your best shoot, jeg er helt grønn på dette området. Kom igjenb, dette kan ikke gå galt, jeg ønsker bare å ha et rimelig godt utgangspunkt.
Tenker nå å dele batchen i 2: En rett på flaske med x gram sukker, og den andre med ny gjær av typen/mengde Y og evt. med med sukkermengde z.
Føl dere fri til å komme med forslag. Dette er ingen konkurranse og resultatet vil ikke bli publisert med mindre dere ikke ber om det. Take your best shoot, jeg er helt grønn på dette området. Kom igjenb, dette kan ikke gå galt, jeg ønsker bare å ha et rimelig godt utgangspunkt.