Da skal det brygges øl! Vi starter like godt med 4 dunker. Muntons Gold Premium, American Brown Ale, Czech Pilsner og American Pale Ale (de 3 siste fra bryggselv).
Vi gleder oss som små barn ;D
Et par nybegynnerspørsmål ang. Czech Pilsner. Hvor stor påvirkning har temperatursvigninger på ± et par grader under gjæringsprosessen å si på sluttresultatet? Skal lagringen på flasker også helst skje relativt kaldt?
De andre virker relativt kurante. Vi er litt usikre på om vi skal gå for sukker eller karboneringsdrops til flaskingen, men det er jo noen uker frem i tid.
Updates og tilleggsspørsmål kommer sikkert etterhvert. Bra forum med utrolig mye info btw!
Vi gleder oss som små barn ;D
Et par nybegynnerspørsmål ang. Czech Pilsner. Hvor stor påvirkning har temperatursvigninger på ± et par grader under gjæringsprosessen å si på sluttresultatet? Skal lagringen på flasker også helst skje relativt kaldt?
De andre virker relativt kurante. Vi er litt usikre på om vi skal gå for sukker eller karboneringsdrops til flaskingen, men det er jo noen uker frem i tid.
Updates og tilleggsspørsmål kommer sikkert etterhvert. Bra forum med utrolig mye info btw!