Så. ja. jeg og mine venner er nye bryggere. JA... jeg kaller oss bryggere.
Denne feilen skal ALDRI, ALDRI, ALDRI skje, men in the heat of the moment... så skjedde dette. Jeg må være ærlig å si at jeg la merke til at det var noe galt, men gjorde ikke noe.
i kok skulle vi ha 6kg pilsnermalt og 1kg caramel rye + 0.20kg sukker (sammen med humle).
vannmengde ETTER alt = 22,5L (Den skulle ligge på mellom 22 og 23).
OK. feilen er: vi hadde i 3KG pilsnermalt, 1KG caramel Rye og 0.20KG sukker.
Den ble laget på søndag.
Spørsmålet er simpelt:
IS IT BROKEN?
Kan jeg legge i mer sukker?
Jeg har hørt om å legge i malt etter kok, men gjelder dette sammen med humlen, eller?
Denne feilen skal ALDRI, ALDRI, ALDRI skje, men in the heat of the moment... så skjedde dette. Jeg må være ærlig å si at jeg la merke til at det var noe galt, men gjorde ikke noe.
i kok skulle vi ha 6kg pilsnermalt og 1kg caramel rye + 0.20kg sukker (sammen med humle).
vannmengde ETTER alt = 22,5L (Den skulle ligge på mellom 22 og 23).
OK. feilen er: vi hadde i 3KG pilsnermalt, 1KG caramel Rye og 0.20KG sukker.
Den ble laget på søndag.
Spørsmålet er simpelt:
IS IT BROKEN?
Kan jeg legge i mer sukker?
Jeg har hørt om å legge i malt etter kok, men gjelder dette sammen med humlen, eller?