Hei Godtfolk 
Har 45 liter pils som er ferdig gjæret under trykk.
Gjæringskaret er en 60l allrounder.
Skal nå kjøre en coldcrash fra 17 grader til 2 grader.
Trykksatt til 1 bar og skrudde ned tempen.
Siden jeg ikke får plass til glassflaske inni skapet så koblet jeg den av og tuslet til sengs i god tro at 1bar overtrykk er nokk kompensasjon for å ikke få implosjon.
Men nå ble jeg usikker.
Har noen gjort dette før?
Burde 1 bar være ok?
Har 45 liter pils som er ferdig gjæret under trykk.
Gjæringskaret er en 60l allrounder.
Skal nå kjøre en coldcrash fra 17 grader til 2 grader.
Trykksatt til 1 bar og skrudde ned tempen.
Siden jeg ikke får plass til glassflaske inni skapet så koblet jeg den av og tuslet til sengs i god tro at 1bar overtrykk er nokk kompensasjon for å ikke få implosjon.
Men nå ble jeg usikker.
Har noen gjort dette før?
Burde 1 bar være ok?