God dag!
Skal flaske og fate (?) mitt første brygg i dag og har et lite spørsmål.
Hvordan gjør man det med sukker for naturlig karbonering i flasker, når halve brygget skal i fat med CO2 for hurtig nyting?
Er redd for at det kanskje blir litt søtt da? Og da blir jeg vel nødt til å slippe ut trykk fra fatet så jeg ikke får farris-øl?
Min brygg-guru er bortreist, så da er det dere som får alle spørsmålene jeg lurer på :hadet:
Skal flaske og fate (?) mitt første brygg i dag og har et lite spørsmål.
Hvordan gjør man det med sukker for naturlig karbonering i flasker, når halve brygget skal i fat med CO2 for hurtig nyting?
Er redd for at det kanskje blir litt søtt da? Og da blir jeg vel nødt til å slippe ut trykk fra fatet så jeg ikke får farris-øl?
Min brygg-guru er bortreist, så da er det dere som får alle spørsmålene jeg lurer på :hadet: