Mc.
Norbrygg-medlem
Skal endelig få tid til å brygge en Irish red i morgen.
Men jeg skal reise på jobb Mandag og blir borte 14 dager.
Lurer på om jeg skal stikke om på Søndag til Cornelius fat og la resten av gjæringen skje der og satse på at Overtrykksventilen blåser om det blir for mye trykk.
Planlagt FG er 1014. Meskes på 67 grader.
Si at jeg da stikker om på Corneliusfatet når sg er f.eks. 1018. Hva slags Co2 nivå vil jeg få da? Altså på 4 poeng utgjæring.
Noen som har en enkel måte å regne det ut på eller en link som viser hvordan en gjør det?
Vet jeg vil få en slump til overs som jeg kunne tenkt meg å tappe på flaske uten å tilsette karboneringssukker. Men det kan fort bli risky bussines.....
Men jeg skal reise på jobb Mandag og blir borte 14 dager.
Lurer på om jeg skal stikke om på Søndag til Cornelius fat og la resten av gjæringen skje der og satse på at Overtrykksventilen blåser om det blir for mye trykk.
Planlagt FG er 1014. Meskes på 67 grader.
Si at jeg da stikker om på Corneliusfatet når sg er f.eks. 1018. Hva slags Co2 nivå vil jeg få da? Altså på 4 poeng utgjæring.
Noen som har en enkel måte å regne det ut på eller en link som viser hvordan en gjør det?
Vet jeg vil få en slump til overs som jeg kunne tenkt meg å tappe på flaske uten å tilsette karboneringssukker. Men det kan fort bli risky bussines.....