Hei, har planer om å brygge en IPA i dag. Sitter igjen med en del humlerester fra tidligere brygg som jeg tenkte å bruke.
Tenkte å basere på Chinook og Columbus som smak og for bittering, men er det noen som har noen meninger om Saaz passer inn i denne sammesettningen eller er den for svak og vil drukne litt. Tenkte også å prøve med litt sitrus zest i slutten av koken.
Vil en humle som kokes i 60 minutter i det hele tatt sette igjen noe smak eller er det bare bitterheten som blir igjen. Leste en plass at du kunne bruke hvilken som helst humle for å bygge bitterheten.
Eller så my jeg bare si Tumbs upp for Bergen Ølfest. Mye folk og mye god øl. Ser frem til neste år
Tenkte å basere på Chinook og Columbus som smak og for bittering, men er det noen som har noen meninger om Saaz passer inn i denne sammesettningen eller er den for svak og vil drukne litt. Tenkte også å prøve med litt sitrus zest i slutten av koken.
Vil en humle som kokes i 60 minutter i det hele tatt sette igjen noe smak eller er det bare bitterheten som blir igjen. Leste en plass at du kunne bruke hvilken som helst humle for å bygge bitterheten.
Eller så my jeg bare si Tumbs upp for Bergen Ølfest. Mye folk og mye god øl. Ser frem til neste år