Hei,
Har søkt og lest så godt jeg kan og funnet mye god info om best måte for å fylle flasker med Beer Gun fra fat. Ølet er da karbonert 2-3 dager kaldt, med rett trykk.
Kaldt fat, kalde flasker, kald CO2. Lavt trykk til fat. Får lite skum av dette, men fortsatt litt, så det går over flaskehals.
1. Hvor mye futt mister ølen av dette?
2. Hvor lenge bør flaskene stå før de kan nytes?
Håper på enkle og gode svar
Har søkt og lest så godt jeg kan og funnet mye god info om best måte for å fylle flasker med Beer Gun fra fat. Ølet er da karbonert 2-3 dager kaldt, med rett trykk.
Kaldt fat, kalde flasker, kald CO2. Lavt trykk til fat. Får lite skum av dette, men fortsatt litt, så det går over flaskehals.
1. Hvor mye futt mister ølen av dette?
2. Hvor lenge bør flaskene stå før de kan nytes?
Håper på enkle og gode svar