Imorgen skal det brygges, og det ønskes en krisp og ikke alt for tung IPA/pale ale, med tydelige frukttoner.
Ser for meg å bruke restene jeg har av pilsmalt og legge til litt pale-malt, samt gjerne 5-10% krystall for litt fylde og smak. Gjær US-05.
Spørsmålet er humlen. Tenker å kjøre magnum som bitterhumle ved kokestart. Har en pakke Simcoe, Amarillo og Chinook liggende som jeg gjerne skulle fått brukt. Regner med 80 liter til kok så må handle mer imorgen, og tenker på Citra som en aktuell kandidat.
Noen som har tanker om hvorvidt jeg kan bruke humlene mine sammen, eventuelt når de ulike bør tilsettes?
Hvilke andre humler bør jeg vurdere til min fruktige IPA?
Ser for meg å bruke restene jeg har av pilsmalt og legge til litt pale-malt, samt gjerne 5-10% krystall for litt fylde og smak. Gjær US-05.
Spørsmålet er humlen. Tenker å kjøre magnum som bitterhumle ved kokestart. Har en pakke Simcoe, Amarillo og Chinook liggende som jeg gjerne skulle fått brukt. Regner med 80 liter til kok så må handle mer imorgen, og tenker på Citra som en aktuell kandidat.
Noen som har tanker om hvorvidt jeg kan bruke humlene mine sammen, eventuelt når de ulike bør tilsettes?
Hvilke andre humler bør jeg vurdere til min fruktige IPA?