Jeg har har gått på en logistikk smell.
For å få ølet på flaske i før jeg drar på ferie må jeg brygge i dag.
Jeg skal brygge en ale hvor anbefalt gjæringstemp er 20 grader og en lager hvor anbefalt temp er 14-16 grader.
Jeg tenker kanskje å prøve å gjære begge på 16 grader. Noen som har noen andre anbefalinger eller kommentarer til hvor dette vil påvirke sluttresultatet?
				
			For å få ølet på flaske i før jeg drar på ferie må jeg brygge i dag.
Jeg skal brygge en ale hvor anbefalt gjæringstemp er 20 grader og en lager hvor anbefalt temp er 14-16 grader.
Jeg tenker kanskje å prøve å gjære begge på 16 grader. Noen som har noen andre anbefalinger eller kommentarer til hvor dette vil påvirke sluttresultatet?
 
				 
						 
 
		 
 
		 
					
				 
						
					 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		