23 liter. Tenkte litt på starten av tråden så tenkte eg skulle prøve noen batcher siden eg skulle bruke opp den "gamle" gjeren. Så gikk ganske langt ned og langt opp i gjærmengden for å se ka de forskjellige utfallene ble. Når du tester då vil eg og teste
Flott, jo flere som tester, jo bedre

.
Men jeg må spørre litt mer. Hvilken gjær bruker du? Og når du sier 1 pk i starter, så avhenger jo ganske mye av hva slags starter, og hvor stor den er.
Dessuten introduserer du en ukjent faktor når du går veien om en starter, for tilstanden til gjæren du får ut av starteren, avhenger en god del av hvordan du har håndtert starteren. Om den f.eks. har blitt stående og spinne på en rører etter at den er ferdig, vil ikke gjæren være helt i toppform.
Fordelen med å bruke en fersk pose fra Imperial var at jeg både visste hvor mange celler jeg hadde, og at de var i toppform. (Jeg stoler på at gjæren var behandla riktig fram til jeg kjøpte den.)