hbc436, "woody"

TTL

 
Hei! Jeg har en pose med hbc436 i fryseren, og tenkte å prøve ett single hop brygg med denne for å teste den ut. Som navnet sier skal denne ha en "woody"/sederaktig smak. Har ikke åpnet posen enda, men nesa mi ser for seg furunål og kvae. Har regnet litt på ibu, og hvis jeg bruker halvparten av 100g-posen ved 60 minutter og fordeler resten fra 20 minutter og utover får jeg en ibu på rundt 40-45 med batchstørrelsen på bryggerverket mitt.
har vasket en god slump med "dennys favorite" fra forrige batch som jeg tenker å bruke (att ca 75% og relativt clean).
Så da trenger jeg Bare å bestemme meg for malt, OG og meskeskjema. Noen som har innspill til hva jeg skal finne på for å få ett balansert og godt øl, som samtidig gir god plass til å kunne skjønne seg på hvordan denne humla er?
Har vurdert et smash-brygg med pale-malt, men (iom at jeg poster dette) er ikke helt sikker...
 
Jo, under råvarer, men så skrev jeg en kommentar om at jeg flyttet den hit, da heg mener den kanskje passer bedre her.
 
Tilbake
Topp