Hjelp til Beersmith mash-profil

Venter på større kjeler, både beer brew 30 og en 39 liters krabbekoker.
I mellomtiden har jeg kost meg med en 22 liters saftkoker som har gjort jobben sin med ekstrakt.
Her om dagen laget jeg en wit med biab metoden.
Jeg fylte vann direkte i en kjølebag, med ca 2.5l pr kg og mesket i denne. Flyttet så meske-bagen over i kjelen, med samme blandingsforhold. Volumet på disse tilsammen ble en ganske full kjele.

Fikk beregnet en effektivitet på 66% og er fornøyd med dette første AG tatt i betraktning og at temp. måleren gikk bananas (kommer en dag i bryggetabber-posten...)


Har prøvd å lage en meske-profil som passer til dette oppsettet, altså fullt volum fordelt på en kjølebag og kar, men får det ikke til. Est-pre boil volume blir større en kjelen maks klarer. Vanskelig å beregne saker og ting da.

Noen tips folkens?
 
Tilbake
Topp