Hjemmebryggsmaking i Oslo 8. oktober 2021 kl. 18-23

Arnljot

Norbrygg-medlem
Endelig kan vi møtes igjen!

Det feirer vi med en kveld med hjemmebryggsmaking i sammarbeid med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug (KSHB).

Arrangementet er som vanlig en samling hvor vi kan smake på hverandres hjemmebrygg igjen. Stedet blir lokalene Norbrygg disponerer i Drammensveien 43 på Skillebekk i Oslo.

Påmelding vil være via Hoopla. Av brannvernshensyn er det satt en grense på antall deltakere med 50 personer. Arrangementet er gratis, og det er åpent for medlemmer av Norbrygg Oslo og KSHB. Hvis du har en venn, kollega eller bekjent du tror vil trives i vårt selskap og kanskje bli medlem kan du gjerne invitere vedkommende med på arrangementet.

Styret i Norbrygg Oslo og KSHB håper vi klarer å få til et hyggelig og sosialt arrangement innenfor ansvarlige rammer slik det pleier å være.
 
Sist redigert:
Til alle som vurderer å stikke innom - snakket akkurat med utleier og pga asfaltering i bakgården torsdag 7.10 og fredag 8.10 så kan man ikke påregne å få satt igjen bil denne gangen. Men trikken stopper jo rett ved så det er jo egentlig ikke et problem :)

Kanskje vi sees på fredag ?

peram
 
Er det noen anbefaling på hvor mye øl man bør ha med per person slik at alle får smake? :)
 
Har igjen snakket med utleier og fått beskjed om at det ikke er mulig å kjøre inn i bakgården pga nylagt asfalt så reis kollektivt dere :)
 
Tilbake
Topp