HopAlpha Niso

Er vi på vei mot det å bare kunne plukke essensene vi trenger fra hylla i bryggeforretningen?

I og for seg en grei løsning, men det er vel ikke helt likegyldig for smaken i ølet hva slags bitterhumle vi bruker. Jeg vil ikke ta bort den delen av moroa med brygginga.
 
For det første ser jeg ikke poenget når du kan kalkulere deg frem i kok. Så slipper du gå rundt og hele tiden smake deg frem.
Sikkert greit å ha i bakhånd, men har ikke dette vært på markedet før?
 
Tror det er nytt, men vet ikke.
Jeg tenker at å bruke det på IPA kan være interessant, egentlig ikke noe annet. Det kan være vanskelig å få akkurat den bitterhet man ønsker med bitterhumla. Med niso kan man tilsette litt om gangen til man er fornøyd. Har lyst til å prøve på neste vestkyst-klone.
 
Tror det er nytt, men vet ikke.
Jeg tenker at å bruke det på IPA kan være interessant, egentlig ikke noe annet. Det kan være vanskelig å få akkurat den bitterhet man ønsker med bitterhumla. Med niso kan man tilsette litt om gangen til man er fornøyd. Har lyst til å prøve på neste vestkyst-klone.

- og kanskje særlig i NEIPA. Der er bitterheta spesielt vrien å finne ut av.
 
Hva er forskjellen på dette og en god gammeldags hopshot?
a9468164622938b2c31b9db5a7edfd1d.jpg
 
Tilbake
Topp