Hva kan dette bli?

Kjøpte inn til en Saison som jeg har stor tro på, og siden jeg også hadde igjen en dæsj wlp002 som jeg måtte få brukt før den ble for gammel, delte jeg vørteren i to.

Malt:
4,4 kg Pilsner
700 g hvete
700 g munich
700 g flaket havre

Kok:
62*C 50 min
67*C 15 min
76*C 5 min

Humle:
90 min: 20 g Centennial
Gjær: WLP565 / WLP002

OG 1056.
Gjæret ned til hhv 1026/1024 på 4 dager nå.

Saisonen skal få stå å putre i fred, men hva bør/kan jeg gjøre med wlp002-brygget? I og med det er ingen aromahumle, bør jeg tørrhumle denne herfra til månen? Hva slags brygg er det dette kan/vil ende opp som?
 
Yepp, Humlemengden min er for øvrig økt bittelitt i forhold til originaloppskriften. Malt og gjær får hovedrollene her, så har fokus på temperaturkontroll de neste ukene!
 
Tilbake
Topp