Skal brygge en lys lager med pils,mais og ris. I oppskriften står det uncle bens hurtigris. Har jo stående en stor sekk caravan ris. Bare å bruke den eller må det gjøres noe med den først??
Ris tilfører vel uansett lite eller ingenting av smak. Avsmaken for hurtigris kommer fra matlaging, kokt og frysetørret ris.
Når jeg skal lage mat, og øl, bruker jeg helst råvarer av best mulig kvalitet, derfor flaket ris i stedet for hurtigris.
Skal brygge en lys lager med pils,mais og ris. I oppskriften står det uncle bens hurtigris. Har jo stående en stor sekk caravan ris. Bare å bruke den eller må det gjøres noe med den først??
Ris tilfører vel uansett lite eller ingenting av smak. Avsmaken for hurtigris kommer fra matlaging, kokt og frysetørret ris.
Når jeg skal lage mat, og øl, bruker jeg helst råvarer av best mulig kvalitet, derfor flaket ris i stedet for hurtigris.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.