Ingefær og rips

Hei,
Æ satt nettopp et eksperiment brygg med ingefær og rips. Ingefæren(80gr) ble tilsatt de siste 5 min av kokinga mens frosne hele rips (270gr) ble tilsatt til gjæring (primær?). Når som har prøvd dette før? Vil gjerne høre erfaringer for å finne ut ka æ kan forvente. Vørtermengden er ca 12 liter med OG på 1.069

Sent fra min SM-A310F via Tapatalk
 
Tilsetninge kan lett forsvinne litt i møte med primærgjæring. CO2-en dreg med sæ smaksstoffan i stormgjæringa. Derfor e det best å tilsette etter at hovedgjæringa e over, etter en 3-4 daga.

Sent from my H60-L04 using Tapatalk
 
Ok. Tar en liten smaksprøve etter stormgjæringa. E vel ikke nå i veien for å tilsette mer rips etterhvert?

Sent fra min SM-A310F via Tapatalk
 
Ble forresten en suksess. En øl som passer bra på varme sommer dager med frukt til Endte opp på 7,5% så trenger ikke drikke mye

Sent fra min SM-A310F via Tapatalk
 
Dette hørtes ut som en knakelibrakende god smakskombinasjon for et leskende brygg, selv om jeg nok vil slå av et par prosent om jeg får gjort alvor av denne tanken.
 
Tilbake
Topp