1Morten
Norbrygg-medlem
Makte nylig en baltisk porter, og ble svært begeistret for stilen. Rett og slett snop, og snop må jo brygges
Men jeg er relativt fersk som hjemmebrygger, så håper på noen innspill på oppskriften. Ser dette greit ut? Noen tydelige feil eller avvik i hvordan det burde være?
Tenkte å meske på 68 grader for å ha endel sødme i den. Gjærer med fersk gjær som er freshet opp i starter på magnetrører, og gjærer i kjøleskap styrt av stc og varmebelte.
Forøvrig åpen for innspill når det gjelder gjær og gjæringstemperatur.
Men jeg er relativt fersk som hjemmebrygger, så håper på noen innspill på oppskriften. Ser dette greit ut? Noen tydelige feil eller avvik i hvordan det burde være?
Tenkte å meske på 68 grader for å ha endel sødme i den. Gjærer med fersk gjær som er freshet opp i starter på magnetrører, og gjærer i kjøleskap styrt av stc og varmebelte.
Forøvrig åpen for innspill når det gjelder gjær og gjæringstemperatur.
Vedlegg
Sist redigert: