Juleøl på rødkål og grønne erter...

Sitter og kikker litt rundt på nettet mens jeg venter på at meskevannet blir varmt og kom over denne.. Måtte sende linken til en Islandsk bryggekamerat for å få en forklaring og iflg. ham er rødkål og grønne erter tradisjonelt tilbehør til julemat der. Han kunne også fortelle at samme gjengen faktisk har brygga øl på tørrfisk..

 
Bergen ølfestival har frem til nå servert meg øl med agurk, kål og rødbeter (ikke i kombinasjon). Ingenting overrasker meg lenger.
 
Sitter og kikker litt rundt på nettet mens jeg venter på at meskevannet blir varmt og kom over denne.. Måtte sende linken til en Islandsk bryggekamerat for å få en forklaring og iflg. ham er rødkål og grønne erter tradisjonelt tilbehør til julemat der. Han kunne også fortelle at samme gjengen faktisk har brygga øl på tørrfisk..

Det er derfor jeg pleier å advare mot å tygge sopp når man skal brygge!!
 
Det er derfor jeg pleier å advare mot å tygge sopp når man skal brygge!!
Fant ut av det tørrfiskølet.... Gahr stod frem på FB og inrømmet at han og den Islandske sjefsbryggeren hadde klekka ut ideen under en fuktig kveld på pub i London. Gahr gikk til innkjøp av tørrfisken på Gardemoen(50g) på vei til Island, spiste etter eget sigende opp halvparten og de resterende 25g ble tilsatt i et 20hL brygg som en gimmick.. ;)
 
Fant ut av det tørrfiskølet.... Gahr stod frem på FB og inrømmet at han og den Islandske sjefsbryggeren hadde klekka ut ideen under en fuktig kveld på pub i London. Gahr gikk til innkjøp av tørrfisken på Gardemoen(50g) på vei til Island, spiste etter eget sigende opp halvparten og de resterende 25g ble tilsatt i et 20hL brygg som en gimmick.. ;)
Lervig hadde en big ass money stout som var tilsatt penger og grandiosa (i minimale mengder). Mener å huske at det var et sleivspark til det norske folk om at vi generelt tjente bra og kunne kjøpe kvalitetsmat men allikevel var i verdenstoppen på forbruk av frossenpizza.
 
Tilbake
Topp