Hmmm....er enig når det gjelder stout, porter etc, der vil jeg ha de dau som en sild. Men på bitter......tja, kjørte på her mot et co2 vol på 2,3. Ble 5 g/l. Ender vel med flaskebomber.
Det skal en del mer til for å lage flaskebomber, om det ellers ikke er noe galt (infeksjon). Jeg bruker 4g - 7g som "normal" tilsetning, avhengig av øltype. Jeg vet ikke hvor grensa for flaskebombeproduksjon i et ellers sunt øl går, men jeg tror jeg er et godt stykke unna med det.
Jeg presterte å karbonere med 12g/l en gang. Glemte helt at tabellen jeg regnet etter var laga for et dobbelt så stort volum som det jeg skulle flaske.
Den tok jeg ikke sjangsen på
Jeg presterte å karbonere med 12g/l en gang. Glemte helt at tabellen jeg regnet etter var laga for et dobbelt så stort volum som det jeg skulle flaske.
Den tok jeg ikke sjangsen på
Jeg bruker en del vanlige pilsflasker - noen ganger er 0.33 nok - som vel ikke er laget for å motstå noe ekstremt trykk, og jeg har lest at vanlige weissbierflasker (Paulaner etv.) er litt ekstra solide. Så tør jeg karbonere hveteøl så kraftig når jeg tapper på pilsflasker%. (Jeg synes i og for seg at hveteølet mitt ble helt fint med 7 gr..)
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.