Hei.
Har fått min 1 batch (18 liter) på fat. Rullet fat med 3 bar i 5 min, også inn i kjøleskap (3,5-4 grader)
Står nå med 1,0 bar. FG:1013. Tsjekkisk Pilsner Har jeg riktig trykk? Og hvor lenge må det stå?
Måtte smake litt i kveld God på smak, men litt lite skum, som tapte seg fort og derav litt flat. Tapper med picnic kran. Vet jeg er tidlig ute å smaker.. Råd og tips mottas med takk og bukk
Har fått min 1 batch (18 liter) på fat. Rullet fat med 3 bar i 5 min, også inn i kjøleskap (3,5-4 grader)
Står nå med 1,0 bar. FG:1013. Tsjekkisk Pilsner Har jeg riktig trykk? Og hvor lenge må det stå?
Måtte smake litt i kveld God på smak, men litt lite skum, som tapte seg fort og derav litt flat. Tapper med picnic kran. Vet jeg er tidlig ute å smaker.. Råd og tips mottas med takk og bukk