Hei
Brygga et billig ølsett for 4-5 uker siden nå. (Brewmart dansk pilsner)
Det ble stående å gjære rundt 3 uker før det ble flasket, vi gjorde som normalt og karbonertte med sukkerbiter tilsvarende ca 6g per lter.
Øllet har omtrent ikke kullsyre. Ved tidligere brygg (St-Peters IPA, Gerodie lager, og Captains Ipa) har karboneringen startet med en gang og plastflaskene har vært knallharde fra første stund.
Men på Det danske pilsner settet vi snakker om er omtrent helt flatt, med samme sukkermengde. Øllet er krystallklart og det ligger ingen ting i bunnen på flaskene.
Nå har dette stått på flaske i en og en halv- to uker og er fremdeles like flatt som det var etter en uke. Tar det så lang tid? Det har stått nå hele tiden i 20++ grader nå
Brygga et billig ølsett for 4-5 uker siden nå. (Brewmart dansk pilsner)
Det ble stående å gjære rundt 3 uker før det ble flasket, vi gjorde som normalt og karbonertte med sukkerbiter tilsvarende ca 6g per lter.
Øllet har omtrent ikke kullsyre. Ved tidligere brygg (St-Peters IPA, Gerodie lager, og Captains Ipa) har karboneringen startet med en gang og plastflaskene har vært knallharde fra første stund.
Men på Det danske pilsner settet vi snakker om er omtrent helt flatt, med samme sukkermengde. Øllet er krystallklart og det ligger ingen ting i bunnen på flaskene.
Nå har dette stått på flaske i en og en halv- to uker og er fremdeles like flatt som det var etter en uke. Tar det så lang tid? Det har stått nå hele tiden i 20++ grader nå