Det blir voldsomt store mengder :S Av den typen bryggselv har på 450g pr pakke, vil man trenge over 11 pakker for en 25L batch, dvs over 2000kr. Må finnes en bedre løsning er det ikke mulig å få tak i billig frosne kirsebær i butikken? Gjelder i så fall 200 g/L også på frosne bær?
"Skal puréen brukes i ølbrygging anbefales vi en forsiktig dosering på 2-300 gram per 25 liter, og at man smaker seg frem utover dette". Er ikke det en grei pekepinne?
Å brygge surøl med kirsebær (sure) krever tålmodighet og en del kostnader. Kjørt selv fra Stavanger til Drammen får å kjøpe frosne bær (samme plass hvor Nøgne Ø kjøpe fra). Med reise, seperate fat for gjæring og 2 år tålmodighet ble det heldigvis ganske bra. Skal gjøre et nytt forsøk med å korte ned tiden basert på hurtig surøl metoden på forumet. Ellers brukte jeg ca 4 kg på 20 l (200g/l) og det var ikke for mye
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.