Sitter å lurer litt på om jeg skal prøve meg på et eksperiment med terninger av kirsebær i en øl..
Er det noen som har lest/hørt om noe slikt innen brygging?
Har en stokk kirsebær liggende som ble kuttet ned for snart 2 år siden, oppbevart inne.
Tanken var å skjære terninger av den å steke dem i ovnen på 230 C i 2,5 timer. og tilsette i et øl.
Vet ikke hvordan øl enda, men mulig det blir en Stout. hvis ikke det er noen gode forslag her på forumet som endrer dette.
Litt usikker på hvor mye meg skal bruke 2g per liter ?
Mulig jeg må hive noen oppi litt sprit for å smake på hvor mye de smaker.
Ider og forslag tas imot med takk
Er det noen som har lest/hørt om noe slikt innen brygging?
Har en stokk kirsebær liggende som ble kuttet ned for snart 2 år siden, oppbevart inne.
Tanken var å skjære terninger av den å steke dem i ovnen på 230 C i 2,5 timer. og tilsette i et øl.
Vet ikke hvordan øl enda, men mulig det blir en Stout. hvis ikke det er noen gode forslag her på forumet som endrer dette.
Litt usikker på hvor mye meg skal bruke 2g per liter ?
Mulig jeg må hive noen oppi litt sprit for å smake på hvor mye de smaker.
Ider og forslag tas imot med takk